Några Enkla DIY

Snart är det jul, varför inte pyssla ihop en alternativ julgran i år? Behöver inte vattnas och ger minst lika mycket julkänsla, eller?
 
 
Snubblat över lite spillvirke? Med lite fantasi kan man göra mycket. Älskar det ihopsnickrade trädet, skulle passa perfekt i vilket barnrum som helst. Den snygga låga bänken kan inte ta lång tid att sätta ihop själv, och vipps har man en kaxig möbel, som dessutom ser väldigt praktisk ut.
 
 
Snyggt uppläggningsfat kan man enkelt klistra ihop själv med superlim, allt som behövs är gamla brickor (eller tallrikar) och ljusstakar, på bilden misstänker jag att man sprayat dem, men det går ju att göra percis hur som helst, riktigt rolig idé! Dom små målade stenarna tyckte jag var jättesöta, vem gillar inte ugglor?..detta måste också testas, Kanske kan en penna som man kan måla på keramik med vara bra, då bränner man färgen i ugnen och det håller bra.
 
 

Postat av: Eve

Så fina bilder du hittat... fick just massor av inspiration. Tack vännen!

2012-11-18 @ 09:05:51
Postat av: Cornelia

Oj vad vackert, och enkelt! Så mycket fint man kan göra..! :) Och vilken tjusig blogg du har *sparar* , ha en fin kväll! :)

Svar: Tack! Vad roligt att höra =)
Åsa

2012-11-23 @ 18:29:10
URL: http://corneliae.blogg.se/
Postat av: Sara Ekman

åh, gillar vänstra julgranen :)

2012-11-25 @ 15:08:02
URL: http://aamaziing.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar: