Inspirerande butiksmiljöer

Jag funderar på att börja visa fler butiksmiljöer i denna blogg, vad tror ni om det? Jag tycker själv att det är riktigt kul att gå in i en butik där man ser att man satsat på upplevelsen i butiken. Man blir så mycket mer köpsugen när man ser hur fina produkterna kan vara i en genuin och inspirerande miljö. I vårt avlånga land finns allt för få butiker som tänker på detta och de som finns får inte alltid mycket uppmärksamhet och ligger sällan centralt. De flesta centrum är uppbyggda på samma sätt med H&M, Dressmann, Lindex, Kappahl osv. Visst kan det ha sina fördelar men det kan bli lite tråkigt när shoppingupplevelsen i våra städer ser likadan ut (nästan) överallt. Visst vore det uppiggande med fler unika butiker här och där som kunde överaska en lite mer? Här kommer bilder från några butiker som jag tycker lyckats riktigt bra med att inspirera sina kunder.

 

MYND INTERIORS
 
 

Postat av: louise

Första affären var ju riktigt mysig! Den andras inriktning var däremot hemsk. Fult med så mycket vitt i en affär tycker jag!

2013-04-26 @ 16:52:26
URL: http://vitmossa.blogg.se
Postat av: JUNITJEJ

Så fina!
Passar på att önska dig en trevlig helg!

2013-04-26 @ 20:52:27
URL: http://www.junitjejen.se
Postat av: Shimmerdimmer - Mitt land är frusen musik

Jag läste om en vintageaffär, minns inte var, som var inredd precis som ett sekelskifteshem. Som om de som bodde där bara var ute på promenad och nästan allt: inredning, skor, kläder i garderoberna, smycken var till salu.

2013-04-27 @ 10:24:41
URL: http://shimmerdimmer.blogg.se
Postat av: Helena Petersson

Härliga miljöer! Det är både upplyftande och inspirerande att gå in i såna där lite annorlunda butiker där någon kreativ själ rockat loss...

2013-04-28 @ 11:00:41
URL: http://leafoto.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar: