Vinterinspiration

 
Idag kände jag för att göra en vintrig moodboard, alla bilder och många många fler kan ni hitta på limilee
Igår hämtades både julgran och julpynt upp från förrådet, pepp pepp nu är det jul igen!

Första snön

Hittade en lite smårolig fotoapp idag, Camera 360, Har förvisso dragit upp kontrasten lite i photoshop men det är roligt att man kan förvränga och spegelvända bilderna på olika sätt. Tycker mina snöiga träd på bakgården blev klart häftigare på bild såhär.

Barry Underwood

 
 
 
Snubblade över konstnären Barry underwood härom dagen, jag tycker verkligen om hans fotografier med olika sorters ljuskonstallationer i naturen. Verkligen fantasifullt och vackert.

Mera Horn!

 
 
 
 
Jag har fått en liten kärlek...till horn. Det är ju så fint, antingen bara som de är eller om man vill ha något lite mer praktisk och använda som t.ex. hängare för smycken eller liknande.

Några tips inför julstöket

 

Dagens vackraste

 
 
När jag var inne på SofiaHedvigPR fick jag syn på något jag bara absolut måste tipsa vidare om. Dessa fullkomligt underbara koskinn går att hitta på Mineheartstore, de har mycket annat vackert att titta på så det är verkligen värt ett besök. Någon kanske förtjänar en lite extra lyxig julklapp i år?   

Matinspiration

 
 
Jag har tidigare tipsat om Tiger in a jars/ Kinfolks fantastiska videos, här kommer ännu en om hur man trollar ihop hemmagjord pesto, injoy

Detaljer i gult

Innan vi nu snart börjar tänka i rött och vitt eller i andra julfärger och julteman vill jag hinna få in ett blogginlägg med fokus på Gula detaljer, superfin pigg färg att liva upp rummet med. Översta bilden från Anthropologie.eu
 
 
 
 
 
 
 

Några Enkla DIY

Snart är det jul, varför inte pyssla ihop en alternativ julgran i år? Behöver inte vattnas och ger minst lika mycket julkänsla, eller?
 
 
Snubblat över lite spillvirke? Med lite fantasi kan man göra mycket. Älskar det ihopsnickrade trädet, skulle passa perfekt i vilket barnrum som helst. Den snygga låga bänken kan inte ta lång tid att sätta ihop själv, och vipps har man en kaxig möbel, som dessutom ser väldigt praktisk ut.
 
 
Snyggt uppläggningsfat kan man enkelt klistra ihop själv med superlim, allt som behövs är gamla brickor (eller tallrikar) och ljusstakar, på bilden misstänker jag att man sprayat dem, men det går ju att göra percis hur som helst, riktigt rolig idé! Dom små målade stenarna tyckte jag var jättesöta, vem gillar inte ugglor?..detta måste också testas, Kanske kan en penna som man kan måla på keramik med vara bra, då bränner man färgen i ugnen och det håller bra.